Startpagina » Onderhoud

Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud:

Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raadt dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv-monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geŽist dat het cv-toestel jaarlijks wordt geÔnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

Langere levensduur van de CV-Ketel

Moderne cv-ketels zijn dag en nacht in de weer om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw cv of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.

Van Hemert WarmteComfort

Betaling per jaar

Voor het jaarlijks onderhoud van uw cv-ketel kunt u een Dick Hendriks WarmteComfort Contract bij ons afsluiten. In dit contract is naast het jaarlijks onderhoud ook een storingservice begrepen. U betaalt geen arbeidsloon en voorrijkosten. Materiaalkosten zijn wel voor uw rekening.

Abel&Co Onderhoud

Betaling per maand

Via het abonnement Abel&Co Onderhoud krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Uw installateur verricht periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, komen voor rekening van de Abel&Co-Installateur.

Abel&Co Service PLus

Betaling per maand

Met het abonnement Abel&Co Service Plus verrichten wij als Abel&Co-Installateur periodieke onderhoudsbeurten. Ook staat wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn echter voor uw rekening.

Interesse in een onderhoudscontract voor uw CV-Ketel?

Belt u ons voor meer informatie of een afspraak op 0294-251563 of neem contact met ons via de contactpagina.

Abel&Co All-in

Betaling per maand

Via het abonnement Abel&Co All-in bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij als Abel&Co-Installateur verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor rekening van ons als installateur. U kunt een Abel&Co All-in abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Dit abonnement geldt enkel voor bepaalde typen toestellen, wij als Abel&Co-Installateur vertellen het u graag.

Aanvullende voorwaarden Abel&Co All-In:
- Acceptatie: Niet ouder dan 8 jaar voor de merken: Bosch, Itho Daalderop, Nefit en Remeha.
- Acceptatie: Niet ouder dan 5 jaar voor overige merken.
Maximale leeftijd van toestel 12 jaar.