Startpagina » Radiatoren » Vasco

Radiatoren van Vasco

VASCO produceert haar radiatoren volgens dezelfde productiemethodes en kwaliteitsnormen als een moderne autofabrikant zijn voertuigen vervaardigt. Industriële en volautomatische robots van de nieuwste generatie lassen de naden onzichtbaar en precies. De kataforetische grondlak en de epoxy-polyester bezorgen de radiatoren een langdurig en gemakkelijk te onderhouden esthetiek. Tenslotte worden ze door middel van een ultramoderne volautomatische verpakkingsinstallatie veilig verpakt voor transport, om zo ook lange reizen zonder transportschade te kunnen doorstaan.

Vasco Carré CBDe Carré CB is samengesteld uit vierkant buizen (25 x 25 x 1,2 mm) met 2 ronde collectoren (35 x 2 mm). De afstand tussen de buizen bedraagt 5 mm. De badkamerradiator Carré CB is verkrijgbaar in 2 breedtes (500/600 mm) en 3 hoogtes (745/1375/1735 mm).

Universele aansluiting is niet mogelijk bij de Carré CB. Leverbaar met design-blindstop/ontluchter!

Vasco Carré CPVN2De Carré CPVN is samengesteld uit vierkant buizen (25 x 25 x 1,2 mm) met 2 ronde collectoren (35 x 2 mm). De afstand tussen de buizen bedraagt 5 mm. Standaard voorzien met universele aansluiting en zijbekleding. Leverbaar met design-blindstop/ontluchter! De Carré Plan is verkrijgbaar als verticale (CPVN) en als horizontale (CPHN) opstelling. Ze kunnen uitgerust worden met een enkele rij (CPVN1) of een dubbele rij (CPVN2) van vierkant buizen. De Carré Plan in verticale versie (CPVN1 / CPVN2) is verkrijgbaar in de hoogten 1600/1800/2000/2200/2400/2600/2800/3000 mm en in de breedten 295 tot 895 mm, met een warmteafgifte van 594 tot 3420 Watt (bij 75/65/20°C).

Vasco Cocos LambdaDe Cocos type Lambda wordt vervaardigd uit dynamisch gebogen horizontale ronde precisiebuizen (Ĝ 15 mm) en 2 verticale collectoren (Ĝ 35 mm). In optie leverbaar met ventielset en een afdekkapje met rechte onderkant. De Lambda wordt automatisch elektrisch weerstandsgelast. De lasnaden zijn onzichtbaar. De standaard werkdruk bedraagt 10 bar, de maximum bedrijfstemperatuur 110°C. Aansluitingen

4 x 1/2? verticaal. 1/2?-ontluchter en 1/2?-blindstop worden standaard meegeleverd. De Cocos kan bovendien met een elektrische weerstand uitgerust worden.

Vasco Cocos SigmaDe Cocos type Sigma wordt vervaardigd uit dynamisch gebogen horizontale ronde precisiebuizen (Ĝ 15 mm) van verschillende lengten en twee verticale collectoren (Ĝ 35 mm). In optie leverbaar met ventielset en een afdekkapje met rechte onderkant. De Sigma S is voorzien van een centrale spiegel (hoogte 1717 mm, breedte 160 mm). De Sigma wordt automatisch elektrisch weerstandsgelast. De lasnaden zijn onzichtbaar. De standaard werkdruk bedraagt 10 bar, de maximum bedrijfstemperatuur 110°C. Aansluitingen 4 x 1/2? verticaal. 1/2?-ontluchter en 1/2?-blindstop worden standaard meegeleverd. De Cocos kan bovendien met een elektrische weerstand uitgerust worden.

Vasco Iris HDMDe Iris is samengesteld uit horizontale ronde stalen precisiebuizen Ĝ 22 x 1,1 mm en 2 verticale stalen collectoren met D-profiel van 34 x 34 x 2 mm, standaard met universele aansluiting 1mMM8 en wegklapbaar verchroomd droog- en stapelrekje. Het type HDM is in optie leverbaar met ventielset en een afdekkapje met rechte onderkant. Leverbaar met design-blindstop/ontluchter! De Iris is ook in vrijstaande opstelling leverbaar. De Iris wordt volautomatisch elektrisch lasergelast. De lasnaden zijn onzichtbaar. De standaard werkdruk bedraagt 10 bar, de maximum bedrijfstemperatuur 110°C. Aansluitingen 1/2? verticaal. 1/2?-ontluchter en 1/2?-blindstoppen worden standaard meegeleverd. De Iris kan bovendien met een elektrische weerstand uitgerust worden.

Vasco VeronicaDe Veronica type VRV1 mini is samengesteld uit verticale ronde stalen precisiebuizen Ĝ 15 mm (mini) en 2 ronde stalen collectoren van Ĝ 35 x 2 mm. De Veronica is ook verkrijgbaar in horizontale versie (VRH1). De Veronica type VRV met 50 mm- middenaansluiting is in optie leverbaar met ventielset en een afdekkapje met gebogen onderkant. De Veronica type VRV1 is ook in vrijstaande opstelling leverbaar. De Veronica wordt automatisch elektrisch weerstandsgelast. De lasnaden zijn onzichtbaar. De standaard werkdruk bedraagt 10 bar, de maximum bedrijfstemperatuur 110°C. Aansluitingen 1/2?. 1/2?-ontluchter en 1/2?-blindstoppen worden standaard meegeleverd. Het type VRV1 (mini) is verkrijgbaar als wandmodel maar ook als vrijstaande opstelling (niet met ventielset) Verkrijgbaar als verticale maar ook als horizontale opstelling (VRH1). Het type VRH1 (mini) is alleen als wandmodel verkrijgbaar.

Alle merken van Radiatoren die beschikbaar zijn via Van Hemert