Startpagina » CV-Ketels » Nefit
Nefit TRENDLINE HR-KETELSDe Nefit TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en .'future proof'. De Nefit TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A+ label levert bovendien tot €800 besparing op. De Nefit TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige grassamenstellingen. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie.

Nefit PROLINE HR-KETELSKlein, slim en extra zuinig comfort.De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. Er zijn twee ProLine-toestellen met verschillende comfortklassen.

Nefit TOPLINE HR-KETELSBovendien is de TopLine uiterst betrouwbaar en duurzaam. Kies uit het brede TopLine assortiment de HR-ketel die bij u past. Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger en duurzaam warmwatercomfort.

Nefit BASELINE HR-KETELSDe Nefit BaseLine is een voordelige en betrouwbare HR-ketel met de zekerheid van de Nefit service-organisatie. De Nefit BaseLine maakt gebruik van een geavanceerde regeling die zorgt voor een aangenaam gelijkmatige warmte.

Nefit ModuLine 100Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.

Nefit ModuLine 200Speciaal ontwikkeld voor Nefit HR-ketels. Alleen in combinatie met een ModuLine kan de HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt.

Nefit ModuLine EasyNefit Easy is de slimste thermostaat van Nederland. Zelflerend en op afstand te bedienen via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficient wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates. Easy is binnenkort ook te combineren met andere merken cv-ketels.

Alle merken van CV-Ketels die beschikbaar zijn via Van Hemert