Startpagina » Radiatoren » Jaga

Radiatoren van Jaga

Als warmte vorm krijgt: dit is kort en krachtig de basisfilosofie van Jaga. Jaga doorbreekt het traditionele denken en verrast al decennia lang de verwarmingswereld met totaal nieuwe concepten en producten, zowel op technisch als op esthetisch vlak. De Low-H2O collectie als high-tech alternatief voor de paneelradiator, de Taboe als eerste handdoekradiator met collectoren in het midden, de Geo als eerste bevloeide natuurstenen radiator, de Iguana met een totaal nieuwe productietechniek en een onbegrensd aantal vormen: allemaal voorbeelden van de innovatiedrang en het creatieve denken van Jaga.

Jaga Deco Collectie



De radiatoren uit de Deco-collectie doen elk interieur eer aan. Warmtecomfort en esthetiek gaan hier hand in hand. Frivool of strak, opvallend of subtiel, discreet of elegant, maar telkens een toonbeeld van verfijnde en vernieuwende smaak.

Mooie radiatoren? Ze bestaan! De Deco-collectie van Jaga zit er zelfs vol van. Stuk voor stuk dragen ze bij tot de unieke sfeer van uw interieur. Stuk voor stuk verfraaien ze de ruimte. Of het nu uw woonkamer, eetkamer of badkamer is, hun tijdloze design laat niemand onberoerd. En vervult iedereen met warm ontzag.

Jaga Low-HO Collectie



Low-H2O elementen hebben, in vergelijking met gewone radiatoren, een veel beter rendement. Door fundamenteel wetenschappelijk onderzoek is de warmtewisselaar volledig geoptimaliseerd in functie van de nieuwe keteltemperaturen. Door de toename van het contactoppervlak tussen koper en aluminium, met maar liefst 36%, wordt een optimale warmteafgifte gegarandeerd, zelfs voor watertemperaturen van 40 C. Low-H2O blijven superkrachtig bij lage watertemperaturen.

Een Low-H2O element bevat slechts 1/10de van de waterinhoud van een gewone radiator. Hierdoor bufferen zij veel minder warmte en reageren deze elementen minstens 3x sneller op temperatuurschommelingen. En dit niet alleen wanneer warmte nodig is, maar ook wanneer door invallende zonneschijn of andere warmtebronnen plots geen warmte meer nodig is. Doordat thermostaatkranen niet rechtstreeks bestraald worden reageren zij uiterst precies met Low-H2O elementen, en meten zij exact de juiste ruimtetemperatuur. De lage waterinhoud en de betere thermostaatwerking zorgen voor een perfect regelgedrag en het best denkbare warmtecomfort: de binnentemperatuur blijft constant op het gevraagde niveau.

Alle merken van Radiatoren die beschikbaar zijn via Van Hemert