Startpagina » Van Hemert Aanbiedingen


Nieuwe cv-ketel nodig?

Nu een Atag i-serie CV-ketel

Atag al 8 jaar de beste van Nederland. Warmte is een eerste levensbehoefte. Een ATAG cv-ketel levert dagelijks de warmte die u nodig heeft! Bij de meest recente cv-keteltest van de Consumentenbond is opnieuw een ATAG cv-ketel als Best uit de Test gekomen. Als Nederlandse cv-ketelfabrikant mag ATAG daarom in 2016 het predicaat Beste uit de Test voeren. Een ongeëvenaarde prestatie!

Youtube Video


Nu bij aanshaf van een Nefit ProLine, Trendline of Topline minimaal 100,- retour op uw bankrekening!

Uw voordeel minimaal € 100,- tot maximaal € 450,-

Nu cashback bij aanschaf van een Nefit ProLine, Trendline of TopLine. Goed nieuws wanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel! Vanaf 1 oktober krijgt u bij elke Nefit ProLine, TrendLine of TopLine toestel minimaal € 100,- retour op uw bankrekening. Uw voordeel kan oplopen tot maximaal € 450,-. Kiezen voor Nefit was nog nooit zo Easy. Deze actie loopt van 1 oktober 2017 tot en met 31 december 2017.
Honeywell Lyric T6, gemaakt voor gebruikers

Nu € 189,- incl. BTW

De Lyric T6 biedt de meest innovatieve functies passend bij de lifestyle van de moderne consument, terwijl het proces van installatie super eenvoudig blijft.

Touch-screen bedienpaneel vereenvoudigt het instellen en aanpassen van de temperatuur. Bediening via smartphone/tablet geeft gebruikers complete controle over hun verwarmingssysteem. Vanaf elke willekeurige locatie.

Zelflerend en optimaliserend met optimale start en stop zorgt er voor dat de ketel minimaal inschakelt om de gewenste temperatuur op het ingesteld tijdstip te bereiken.

Vooraf ingesteld klokprogramma geeft uw klanten een uitgebreide keuze. Met 7- en 5/2- daagsprogramma en tot zes perioden per dag Universeel toepasbaar.

Met zowel bedrade als draadloze versies van de Lyric T6 is geschikt voor elk verwarmingsysteem, van cv-toestel tot stadsverwarming.

Youtube Video


Vaillant denkt al ruim 140 jaar vooruit

Uw voordeel minimaal € 100,- tot maximaal € 350,-

Ook nu weer laat Vaillant iedereen erop vooruit gaan tijdens de Voortuitverkoop van 1 okt t/m 31 dec 2017. In deze periode krijgt u tot 350,- retour* op de aanschaf van een energiezuinige Vaillant ecoTEC plus hr-ketel en duurzame aroTHERM warmtepomp.

U bespaart dus fors op uw uitgaven en uw energieverbruik, terwijl u erop vooruit gaat in comfort en duurzaamheid. Loopt u er warm voor? Mis de actie dan niet.

CV-Ketel 1894Pakket EvoHome

Nu tijdelijk voor € 389,-

De inhoud van dit pakket bestaat uit:
evohome WI-FI, tafelstandaard, RF-module voor ketelbesturing en 2x HR92WE draadloze thermostaatknoppen.
1 x Lyric T6 + Lyric C1

Nu tijdelijk voor € 289,-

Lyric pakket bestaat uit:
1x Lyric T6 Slimme Thermostaat en 1x Lyric C1 WI-FI Beveiligingcamera.